BIEDEN

Wij bieden technische ondersteuning in de breedste zin van het woord. Daar staan we persoonlijk garant voor. We hebben alle apparatuur in eigen beheer en zijn dus nooit afhankelijk van anderen. We horen vaak van onze opdrachtgevers: “Als jullie het doen, weten we dat het goed komt”. Dat is ons oogmerk. Want als je het goed doet, mag je terugkomen. Ongeveer 90% van onze opdrachten komen van bestaande klanten. Wij bieden gemoedsrust.

Wij adviseren en begeleiden u om te komen tot de beste oplossing. Indien gewenst maken wij een compleet lichtplan voor uw evenement. We maken gebruik van de modernste technologie en hebben alles in eigen beheer. Onze specialisten toveren met licht, elke locatie wordt sfeervol belicht.

Wij werden groot met audio, van spraak tot zang, van theater tot tent. De kwaliteit wordt bij ons bepaald door het perfecte samenspel tussen apparatuur en bediening. Onze technici beschikken over ‘state-of-the-art’-apparatuur en zijn opgeleid om de sfeer, beleving en kwaliteit van uw evenement te verhogen.

Met rigging bouwen wij elke locatie om naar een gewenste theaterlocatie. Zo bouwen wij bijvoorbeeld een fabriekshal om tot complete schouwburg of club.

Met behulp van moderne technieken, vertonen wij uw beelden aan de wereld. Wij gaan verder dan alleen projectie of een beeldscherm. Ook de technologie voor data-projectie, LED-schermen en interactieve video en verbindingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Ook voor (beveiligde) webinars kunt u met ons contact opnemen!

Wij zijn geen standaard verhuurbedrijf dat “dozen schuift”. Wij leveren een gewenst eindresultaat. Maar de organisatie, productie, planning en afstemming houden wij buiten uw gezichtsveld. Want u wilt alleen maar resultaat. En dat krijgt u.
Het geheim zit vaak in de details. Wij zorgen dat ook deze details in decoratie en aankleding tot in de kleinste puntjes verzorgd zijn.