De voordelen van het hebben van een goede AV-partner

Klaproos Voordelen AV-partner

Een event op de planning? Waarom zou je de hulp inschakelen van een professionele AV-partner als Klaproos? Het korte antwoord: voor je eigen gemoedsrust én om een unieke sfeer te creëren. Er is geen event zonder audiovisuele middelen en de rol van AV wordt steeds belangrijker. Niet gek, want beeld, licht en geluid maken het mogelijk om je gasten op een positieve manier te verrassen en een boodschap nog beter uit te lichten. 

4k projectie & LED-schermen 

De ontwikkelingen op het gebied van AV-installaties gaan razendsnel; dat is natuurlijk fantastisch. Door het presenteren van je boodschap middels data-projectie, interactieve video, een 4K projectie of met behulp van LED-schermen is het mogelijk om je gasten op spectaculaire wijze te verrassen. Niet alleen voor een optreden of performance, maar ook om je brand nog eens uit te lichten, bovendien kun je LED-schermen inzetten als decoratie. 

Video-opnames & privacy 

Net als dat de technologieën niet stilstaan, geldt dat ook voor de wet- en regelgeving omtrent privacy. Dankzij nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld drones kunnen we gasten op events haarscherp vastleggen. Hoe mooi dat ook is; om de sfeer op een event vast te leggen en/of uit te zenden, is het belangrijk dat dit in lijn is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming gebeurd (AVG). Als bedrijf of organisatie maakt het uit wié het beeldmateriaal maakt en of er toestemming is van bezoekers. 

Om zeker te zijn dat de privacy van bezoekers niet wordt geschonden en dat het filmen van bezoekers gebeurt in lijn met de AVG, is het hebben van een professionele AV-partner als Klaproos hartstikke prettig. Bij Klaproos adviseren we je over het inzetten van AV-technologieën. Net als dat wij op het event zelf alle zorg dragen voor het filmen en uitzenden van het beeldmateriaal. 

Jouw event zonder zorgen geregeld 

Het organiseren van een event, of dat nou een groot event of een klein(ere) is, vraagt om een flinke dosis effort van de organisatoren. Daarom zijn wij graag in een vroeg stadium betrokken bij de organisatie. Waarom? Op die manier kunnen wij adviseren over het soort apparatuur dat we nodig hebben om de juiste beleving te creëren. Bij Klaproos weten we precies welke materialen we in huis hebben, en voor het bereiken van het optimale resultaat, bespreken we graag de mogelijkheden. Zo bekijken we de locatie altijd van tevoren en indien gewenst schetsen we het complete plan vooraf. Op die manier nemen we de organisatie graag uit handen. We werken toe naar een totaalconcept op het gebied van beeld, licht, geluid en decoratie. We got your back! 

Events organiseren in regio Utrecht

Klaproos is gevestigd in Haastrecht. Vanwege onze locatie verzorgen we veel events in de directie omgeving. Zo hebben we veel klanten in Oudewater, Gouda, Montfoort, Woerden en Utrecht. Natuurlijk organiseren we nog veel meer spectaculaire events in de rest van Nederland.