Waar we goed in zijn

Diensten

Wat doet Klaproos? Kortgezegd creëren wij hoogstaande AV-producties. De materialen van de installaties hebben wij in eigen beheer waardoor we events kunnen aankleden met behulp van de beste licht-, beeld- en geluidinstallaties. Het zijn cruciale ingrediënten die bijdragen aan de sfeer van een event en daarmee het succes ervan!

Bekijk hieronder een overzicht van onze dienstverlening.

Klaproos Diensten Licht Podium spotlight
\

Licht

Klaproos is dé professionele dienstverlener op het gebied van lichtproducties. Wij verzorgen lichtproducties op maat, adviseren over lichtinstallaties en bouwen deze op van A tot Z. Klaproos gebruikt eigen materialen van A-kwaliteit die zorgen voor een piekfijne belichting.

\

Geluid

Klaproos verzorgt audio-installaties en heeft daarvoor zijn eigen materialen van A-kwaliteit in huis. Onze technici zijn vakgericht opgeleid en beschikken over ruimschootse kennis op het gebied van installatietechnieken. Zo zijn onze klanten verzekerd van een perfecte voorbereiding en een vlekkeloze productie.  

\

Video

Video is een van de meest krachtige vormen om sfeer over te brengen. Een event gaat hierdoor leven! Klaproos zorgt met het ervaren team en de beste materialen voor een actuele en haarscherpe beeldweergave. Daarbij gaan we verder dan alleen de communicatie via een projectie of beeldscherm. Onze video-technici hebben ook ervaring met de technologie van data-projectie, LED-schermen, interactieve video en beveiligde webinars.

\

Productie

Hoewel Klaproos ook materialen verhuurt aan derden, leveren wij vooral graag een totaalconcept. Van de eerste sfeerschets en planning, tot aan de organisatie, productie en afstemming op locatie.  

\

Rigging

Met behulp van rigging en andere materialen toveren wij elke ruimte om tot de een spectaculaire eventlocatie. Het ombouwen van een kale fabriekshal naar een schouwburg? Of een bedrijfshal inrichten als hippe club? Wij verzorgen het met liefde!  

\

Decoratie

The devil is in the details. Klaproos zorgt dat ook de decoratieve aankleding van events tot in de kleinste puntjes verzorgd is.

onze werkwijze

hands-on, detailgericht
& spot on

Onze werkwijze is hands-on en detailgericht. Alles moet kloppen! Daarom denken wij graag mee vanaf de ontwerpfase tot aan de laatste spot op locatie. Tijdens de eerste brainstormsessies schuiven we graag aan om het eindplaatje letterlijk en figuurlijk te schetsen. Onze creatieve AV-specialisten construeren een podium-of zaalschets en een uitgebreid lichtplan en demonstreren indien gewenst graag de allernieuwste AV-technieken. Bij ieder event stellen wij de beoogde boodschap of het betreffende product centraal, dat we daarna middels AV-producties spot on zullen onderstrepen.

Bij de AV-producties die wij samen met de klant creëren, zijn we van begin tot eind betrokken. Tijdens het evenement nemen wij daarbij alle zorgen uit handen. We verzorgen niet alleen de op- en afbouw en de productie op locatie, maar treden ook graag op als de regisseur op het gebied van sfeer en decoratie. We werken de technische installaties op deskundige wijze voor het oog weg en doen indien gewenst ook de gehele styling van het decor. 

Onze projecten

IN DE SPOTLIGHT

Ons team verzorgt al jaren de technische ondersteuning voor de meest uiteenlopende events in heel Nederland en daarbuiten. Bekijk hieronder diverse cases waar we trots op zijn.