in de spotlight

Projecten

Onze ondersteuning kan vele vormen aannemen. Als we vroeg in de planvorming worden meegenomen, kunnen we voor alle wensen een technische oplossing bieden. Voor spraak, muziek, belichting, video, theater, musical, interactieve media, camera-registratie ben je bij ons aan het juiste adres. Het evenement is de basis, uw doelstelling ons script. Jouw event in de schijnwerpers, wij in de coulissen.

Uitgelicht project

Wat wij doen

\

Licht, beeld & geluid

Zet jouw evenement, presentatie, bedrijfsopening, modeshow of beursstand in de spotlights met de juiste licht- en geluidstechniek. Maak het af met een haarscherpe visuele presentatie.

\

Ervaren technici

Ons enthousiaste team heeft jarenlange ervaring in de branche en weet precies hoe de juiste sfeer neer moet worden gezet. Onze specialisten zorgen daardoor voor een vlekkeloos evenement. 

\

Pre-productie

Een goede voorbereiding is het halve werk. We ondersteunen jouw evenement van begin tot eind met een doordacht concept, een heldere planning en een zorgeloze uitvoering.

Klaproos Audio Visueel Techniek AV
Klaproos Audio Visueel Techniek AV
Klaproos Audio Visueel Techniek AV
dit is Klaproos

Techneuten, sfeermakers en showmasters

Klaproos is méér dan een expert in de audiovisuele branche. Wij creëren events. Met een jong team van techneuten, sfeermakers en showmasters, zetten wij de meest toffe evenementen neer. Van de eerste podiumschets tot aan het laatste eARC kabel en van grote festivals tot aan kleine presentaties: Klaproos doet het allemaal. Vanuit onze weidse locatie in Hoenkoop verzorgen wij bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, feesten en theaterproducties in heel Nederland en daarbuiten.