OVER ONS

Klaproos is méér dan een expert in de audiovisuele branche. Wij creëren events. Met een jong team van techneuten, sfeermakers en showmasters, zetten wij de meest toffe evenementen neer. Van de eerste podiumschets tot aan het laatste geluidskabeltje en van grote festivals tot aan kleine presentaties: Klaproos doet het allemaal. Vanuit onze weidse locatie in Hoenkoop verzorgen wij bedrijfsfeesten, festivals, beurzen, feesten en theaterproducties in heel Nederland en daarbuiten.

wij zijn klaproos

creatieve totaalconcepten


Ons team van specialisten zet zich met veel passie in om van jouw event een nóg groter succes te maken. Of dat nou een uitbundig outdoor-festival, een inspirerend bedrijfsseminar of de viering van een lokale feestdag behelst: we got you. Wij creëren unieke events waarbij de juiste sfeer of boodschap centraal staat. Afgestemd op jouw wensen creëert ons team een creatief totaalconcept op het gebied van beeld, licht en geluid. Dat gaat gepaard met een flinke dosis energie en een prettige hands-on mentaliteit. Wij zijn Klaproos. We create events.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons vooral om te informeren naar de mogelijkheden. Ons kantoor bevindt zich in de weidse omgeving van Haastrecht.

historie

passie voor events &  theater

Waar onze passie voor events vandaan komt? Dat is een leuk verhaal. De oprichters van Klaproos maakten ooit deel uit van een professioneel theatergenootschap. Ze deelden een professionele achtergrond in de theaterwereld en besloten vanuit hun passie voor events, theater en andere feestelijke uitingen 2009 met Klaproos te beginnen. In de jaren daarna groeide het bedrijf uit tot een ervaren speler in de AV-branche. Het huidige team van Klaproos heeft een frisse blik, beschikt over jarenlange expertise en is groot genoeg om gemakkelijk op- en af te schalen. Voor events betekent dit dat we altijd flexibel zijn in de uitvoering.

technische ondersteuning

Het hoe en wat

Als ervaren AV-specialist weten wij precies wat ervoor nodig is om de juiste beleving neer te zetten op elk evenement. Licht, geluid en ondersteuning in beeld en sfeer – het draagt allemaal bij aan de uitstraling van een (bedrijfs)feest, (theater)productie, beurs of festival. Ons team verzorgt al jaren de technische ondersteuning voor de meest uiteenlopende events in heel Nederland en daarbuiten en weet dus als geen ander welke mogelijkheden er zijn op het gebied van AV en hoe je deze op de juiste manier toepast voor een passende sfeer. Kortom: een event neerzetten dat tot aan het kleinste detail klopt – dat is het doel!

Nieuwsgierig naar het soort events waar Klaproos aan werkt? Klik hier voor een blik in ons portfolio.

werken bij klaproos

join our team!

Zie jij het wel zitten om aan de slag te gaan in de inspirerende wereld van audiovisuele techniek? En heb je zin om onderdeel van te worden van Team Klaproos, waarbij je gaat werken aan de meest toffe events in binnen- en buitenland? Neem dan vooral contact met ons op!